Egen tillverkning
Snabba Leveranser
Profiltryck

Aristo Kartonger

Aristo AB tillverkar och distribuerar kartonger och förpackningsmaterial främst för bageri och livsmedelsindustrin.

Vi har huvudkontor och lager i Kungälv, 20 km norr om Göteborg.

Våra anläggningar för tillverkning ligger i Falköping och Motala.

Kontakta mig med mer info

Företag: (required)

Namn:

E-post:

Telefonummer:

Ort:

Meddelande:

 Om Aristo

Aristo Kartongfabrik AB är en komplett leverantör av förpackningsmaterial som t.ex. bagerikartonger, papperspåsar och fönsterkartonger

Aristo tillverkar och distribuerar bland annat förpackningar och emballage till restaurang och livsmedelsindustrin. Vi är marknadsledade genom den omfattande tillverkningen av bagerikartonger, pizzakartonger och fastfood förpackningar.

Ett drygt 1.000-tal artiklar i sortimentet bekräftar kärnan i AB Aristos företagsfilosofi, nämligen det kundspecifika. Vi kombinerar en lyhörd kundorienterad inriktning med bredd, volymproduktion och omfattande grossistförsäljning. Kundens behov styr vår verksamhet!

VÅR AFFÄRSIDÉ
Aristo AB ska med stor leveranssäkerhet förse bageri, konditori, HoReCa och detaljhandeln med ett brett sortiment av egenproducerade pappers- och kartongförpackningar av högsta kvalité, samt tillhandahållaett kompletterande sortiment av emballage. Såväl tillverkning som distribution sker med hänsyn till minsta möjliga miljöpåverkan.

MILJÖ
Som ledande aktör i förpackningsbranschen har det varit naturligt att leva upp till höga miljöambitioner. AB Aristo är med i REPA-registret.

Varje år skickas ca 400 ton pappersspill för återvinning. I den nya produktionsanläggningen i Falköping har återvinningssystemet byggts in som en naturlig del i produktionskedjan Skandinavisk förnyelsebar råvara Aristokartonger producerar främst i skandinavisk förnyelsbar kartong och papper. Vår produktion av kartong och påsar sker i Falköping och i Motala. Därför är vi stolta att påvisa våra Skandinaviska kunder att vi är ett närproducerande företag.
KVALITET
AB Aristos kvalitetstänkande går hand i hand med vår kundorienterade företagskultur. Därför är vår erkänt goda leveranssäkerhet och mångsidigheten i att möta kundernas behov av profilerade produkter, en självklar del av vår företagskultur.